Calitate, profesionalism si seriozitate, acestea sunt principalele criterii pe care un client le cauta si de care noi dam dovada, totodata nu in ultimul rand preturile accesibile ne recomanda ca fiind firma ideala, astfel incat dumneavoastra, clientii nostrii, sa fiti multumiti de serviciile si colaborarea cu firma noastra.

Suntem o firma cu o gandire libera si de aceea acceptam si aplicam idei noi si moderne si prevedem chiar si colaborari cu clienti de peste hotare.

Ce inseamna ca o constructie sa fie la rosu?

O constructie la rosu este o constructie in care finisajele interioare si exterioare nu sunt incluse si de asemenea nu este inclusa nici invelitoarea acoperisului (tigla, tabla etc.).

Totodata deoarece partea de instalatii (cabluri electrice, tevile de apa sau gaze, tuburi de ventilare, racordare la utilitati) sunt considerate ca finisaje, nu sunt incluse nici acestea.

O constructie aflata in faza de rosu are inclusa fundatia, zidaria si structura acoperisului.

Ce inseamna ca o constructie sa fie la cheie?

O constructie la cheie reprezinta o constructie in rosu dar cu tot cu finisaje. Este o constructie complet finisata in interior si exterior cu toate instalatiile electrice si utilitare, cu pardoselile, cu faianta si cu zugravelile incluse in constructie.

Finisajele unei constructii la cheie fiind urmatoarele:

  • finisaje exterioare reprezentate de: invelitoarea acoperisului, tamplarie exterioara, tencuieli si zugraveli  exterioare etc.;
  • finisaje interioare: tencuieli si zugraveli interioare, placari cu gresie si faianta, parchetare, montare tamplarie interioare etc.;
  • instalatii sanitare: reteaua de tevi de apa, chiuveta, cada, dus, vas toaleta, robineti, racorduri etc.;
  • instalatii termice: reteaua de tevi de apa si gaz, centrala termica, calorifere, racorduri etc.;
  • instalatii electrice: reteaua de cabluri electrice, intrerupatoare, prize etc.;
  • instalatii de ventilare etc.

De la idee la cheie…

Daca doriti sa executam o anumita constructie la rosu sau la cheie, firma noastra va sta la dispozitie astfel incat ideile si dorintele dumneavoastra sa fie aplicate la cheie.