PROIECTIM CONSTRUCT doreste sa va ofere ce este mai bun din punct de vedere al calitatii, serviciilor si rezistentei in timp.

Avand o echipa tanara si dinamica, cu o experienta dobandita in domeniul constructiilor civile, amenajarilor, instalatiilor si climatizarilor, aceasta ne-a permis abordarea unei game largi de lucrari realizate in conditii de calitate deosebita, ceea ce ne-a oferit posibilitatea largirii ariei de activitate si in domeniul constructiilor industriale. De aceea avem un portofoliu de lucrari impresionant in domeniile mentionate mai sus.

Datorita profilului firmei noastre, colaborarea cu noi va aduce numeroase avantaje, deoarece fiecare lucrare este unica; echipa noastra lucreaza cu dumneavoastra pentru a raspunde eficient atat la toate cerintele cat si la bugetul stabilit.

Firma noastra acorda o atentie sporita furnizorilor nostri, privind calitatea cat si costurile materialelor sau a servicilor, de aceea clientii nostrii se pot bucura de o calitate ridicata dar la pretul corect . De asemenea noi urmarim respectarea termenelor si a angajamentelor astfel incat clientii nostrii sa fie multumiti de serviciile noastre.

Daca ne gasiti ca fiind firma ideala si calificarile noastre sunt oportune pentru a participa la ofertarea diverselor lucrari pe care dumneavoastra sau compania dumneavoastra le are in proiect, noi va stam la dispozitie.